Landgoed Steen en Bergh

In het schilderachtige dorp Laren in het Gooi worden op een exclusieve locatie drie landhuizen met in totaal 20 luxe appartementen gerealiseerd.

Wonen in Laren

Het project “Landgoed Steen & Bergh” is gelegen tussen Steenbergen en de Rijksweg West, dichtbij het centrum van Laren en het Singer Museum. Het terrein heeft een unieke oppervlakte van circa 3 hectare. Een deel is natuurgebied en kan als privé wandelgebied worden gebruikt. Het project krijgt de uitstraling van drie Gooise villa’s in een groene omgeving. Dit alles maakt Landgoed Steen & Bergh een unieke plek om te wonen.

Situering

Laren is een rustiek dorp in het Gooi, op een half uur afstand van de levendigheid van de steden Amsterdam en Utrecht.

Het dorp ligt met haar heidevelden, fraaie Engen en bossen midden in de natuur. De locatie bestaat uit een bosachtig terrein met veel naald- en loofhout. De totale oppervlakte bedraagt circa 3 hectare. Een deel van het gebied is onderdeel van de ecologische hoofdstructuur en kan als privé wandelgebied worden gebruikt. De villa’s  worden volop in het groen gesitueerd tussen mooie jarenoude bomen. De ontsluiting voor de auto is vanaf de Rijksweg West en er is een toegang voor fietsers en voetgangers aan Steenbergen. Vanaf hier is het centrum van Laren binnen enkele minuten bereikbaar.

bg-row
ligging-landgoed-steen-en-bergh
situatieschets-landgoed-steen-en-bergh