Klassiek met modern comfort

De appartementenvilla’s worden onder hoogwaardige architectuur van de bekende architect Egbert Hoogenberk gebouwd. In klassieke stijl, vertaald op eigentijdse manier en met modern comfort.

Het exterieur

De drie villa’s zijn op subtiele wijze verschillend vorm gegeven, terwijl eenheid in kleur- en materiaalgebruik zorgt voor een harmonisch geheel. Voor de gevels zijn drie varianten ontwikkeld, passend bij het Larense architectuurbeeld. Het metselwerk bestaat uit wit gekeimde of roodbruine bakstenen of een combinatie van beide opties. De daken worden uitgevoerd met antracietkleurige dakpannen.

In overleg met de kopers zal per villa het definitieve gevelbeeld worden gekozen. De villa’s zijn in noord-zuid richting georiënteerd met de ingang aan de noordgevel. Alle terrassen, balkons en dakterrassen zijn op het zuiden gesitueerd.

Villa allure

De villa’s bestaan uit vijf, zeven of acht appartementen. Villa 1 heeft drie appartementen op de begane grond met een royaal terras, twee appartementen op de eerste verdieping met grote balkons en twee penthouses met fraaie dakterrassen op de tweede verdieping. Villa 2 heeft twee appartementen op de begane grond met een royaal terras, twee appartementen op de eerste verdieping met grote balkons en een penthouse met fraai dakterras op de tweede verdieping. Villa 3 tenslotte heeft drie appartementen op de begane grond met een royaal terras, drie appartementen op de eerste verdieping met grote balkons en twee penthouses met fraaie dakterrassen op de tweede verdieping.

De woonoppervlakte van de appartementen varieert van minimaal 132 m2 (exclusief terrassen/ balkons en bergingen) tot bijna 500 m2 voor het grootste penthouse. Exclusieve appartementen met oppervlaktes die uniek zijn in het Gooi en met mooie binnenruimten door hoge plafonds. Hierdoor komt de allure van de villa’s bijzonder goed tot uiting. Ieder appartement heeft twee parkeerplaatsen en een eigen berging in de parkeerkelder direct onder de woningen.  Het is bovendien mogelijk om nog een extra parkeerplaats te kopen.

penthouse-balkonv
parkeerkelder
landgoed-steen-en-bergh-villa
keuken-landgoed-steen-en-bergh
woonkeuken-landgoed-steen-en-bergh
entreehal-landgoed-steen-en-bergh

Naar eigen wens

De woningen zijn  geheel naar eigen wens in te delen. Voor de appartementen zijn een basisindeling en drie varianten ontworpen. De indelingen variëren van een 3-kamer appartement met een grote woonkeuken tot een 5-kamer appartement met een extra slaapkamer en een werkkamer. In principe is alles mogelijk binnen het bestaande concept. Voor de penthouses zijn een basisindeling en een variant uitgewerkt. Hier zijn natuurlijk vele indelingen denkbaar, alleen de draagconstructie en de vaste leidingsschachten liggen vast. De koopprijzen van de appartementen en penthouses gelden voor de basisindelingen.

Kwaliteit en veiligheid

Het terrein wordt volledig omheind met een hekwerk en de entreepoort aan de Rijksweg West wordt voorzien van camerabeveiliging. Iedere villa heeft een eigen parkeerkelder onder het gebouw waar zich de parkeerplaatsen en bergingen van de appartementen bevinden. De parkeerkelders zijn beveiligd met een toegangscontrolesysteem en hebben een op afstand bedienbare roldeur. De appartementen zijn direct vanuit het trappenhuis in de parkeerkelder te bereiken. Ieder appartement wordt voorzien van een videofooninstallatie.

Tuinontwerp

Het ontwerp van landschapsarchitect Pieter Hessels is gebaseerd op de 19de eeuwse landschapsstijl. Een beplantingspallet van volwassen beuken, eiken en rododendrons en siergrassen zorgt voor een tijdloos en elegant beeld. Privacy staat voorop waarnaast verrassende doorzichten worden gecreëerd die het geheel spannend maken. Toegang tot het aangrenzende natuurgebied geeft een extra natuurbeleving naast het parklandschap.

Meer informatie

Voor- en achternaam*

Adres*

Postcode en woonplaats*

Telefoon*

E-mail*